Terug geven

De eilanden en de mensen van Tahiti hebben een grote bijdrage geleverd aan de prestaties van ons bedrijf - zij zijn onze partners op onze weg naar succes. Het Doe-Iets-Goeds-Initiatief is onze manier om iets terug te geven aan het land en zijn bewoners die zoveel gedaan hebben om ons te helpen daar te komen waar we nu zijn.

Bedenk wat we allemaal samen kunnen bereiken. Hoevoel studiebeurzen kunnen we geven? Hoeveel bibliotheken kunnen we vullen? Hoeveel glimlachen kunnen we op de gezichten toveren van de kinderen die het verdienen? Laat ons tezamen iets goeds doen vandaag.

Imagine what we can accomplish together. How many scholarships can we give? How many libraries can we fill? How many smiles can we bring to deserving children? So let's band together to Do Something Good today.

Het Doe-Iets-Goeds-Initiatief is vierledig:

  • Studiebeurzen voor studenten: speciaal voor TNI-gecertificeerde noni oogsters en hun kinderen. Het lokale TNI management team in Tahiti evalueert de aanmeldingen en selecteert de ontvangers. Deze beurzen zijn gebaseerd op de academische prestaties van de student en de financiĆ«le behoeften.
  • Schoolboeken: studenten in het basis- en voortgezet onderwijs op heel Tahiti hebben basis schoolboeken, bibliotheekboeken en andere leesmaterialen nodig. TNI doneert vrachtwagenladingen schoolboeken, die verdeeld worden over de verschillende scholen, niveaus en jaargangen.
  • Gerenoveerde computers voor scholen: TNI hergebruikt een deel van onze bedrijfscomputers en stuurt deze naar scholen in heel Frans-PolynesiĆ«. Medewerkers van TNI renoveren vrijwillig, in hun eigen tijd, deze computers, dit is inclusief het wissen van de harde schijven en het uitrusten van de computers met land-specifieke netsnoeren, monitoren, Franse toetsenborden en fundamentele educatieve software.
  • Verbetering van het leven in weeshuizen: In de buurt van het Tahitian Noni-verwerkingsbedrijf in Tahiti is een weeshuis dat zorgt voor de behoeftige Tahitianische kinderen. TNI doneert voedsel, kleding, beddengoed en Tahitian Noni producten om het leven van de kinderen te verbeteren. Omdat deze kinderen ook geen veilige plaats om te spelen hadden, hebben onze donaties bijgedragen om een nieuwe speeltuin met speeltoestellen op te zetten.